Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Inhouse Group Denmark
CVR. nr. 35038140

Blegdamsvej 104c 3 sal
2100 København Ø

Email: info@bugarugs.dk
Tlf. 70 70 74 09

Betaling

Vi tager imod MobilePay og følgende betalingskort: Dankort, VISA, Mastercard og Maestro


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) 

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  4. får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på info@bugarugs.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved specielt fremstillede varer/ordrer returnerer vi kun 50% af fakturabeløbet efter modtagelse af varen på vort lager.

VIGTIGT ved special fremstillede varer.

Da alle varer er fremstillet på basis af en specifik kundeordre, vil der kunne forekomme mindre varianser i farvenuancer i forhold til eventuelt fremsendte farveprøver. Ligesom det indtryk af farver, der er vist på kundens computer, kan afvige i forhold til den endelige vare pga. opsætningen af farvestyrken på computeren. Mindre farvevarianser er derfor IKKE en reklamation eller mangel, da alle varer er håndlavede til den enkelte kundeordre.

Ligeledes er tolerancer på +/- 3% på længde og bredde af varen, i forhold til accepteret ordrebekræftelse, IKKE en reklamation eller en mangel, da alle varer er håndlavede til den enkelte kundeordre.

Levering og afsendelse i Danmark

Vi sender din bestilling med PostNord eller fragtmand, prisen på levering vil være afhængig af størrelsen og vægten på pakken.
Dog tilbyder vi fri levering ved alle ordrer over 2000 dkk. Leveringstiden er 5-8 hverdage for standard varer. Vi sender en besked når varen afsendes fra vort lager. Vi hæver først betalingen for din ordre når vi afsender din pakke.

Special varer og varer fremstillet efter kunde oplyste mål og designs, leveres efter nærmere aftale angivet på ordrebekræftelsen. Specielt fremstillede varer leveres normalt indenfor 16-18 uger efter bekræftet ordre. Leveringstiden kan reduceres med 4-5 uger ved benyttelse af luftfragt, hvor varen tillægges et luftfragt tillæg på 1000 kr. inkl. moms.

Special varer og varer fremstillet efter kunde oplyste mål er først accepteret, når du får en e-mail fra bugarugs.dk, med accept på din ordre indeholdende leveringstid og godkendelse af designs og mål. Den automatisk genererede ordrebekræftelse i webshoppen er kun at betragte som kvittering for modtagelsen af din ordre, men ingen bekræftelse herpå.

Ved special varer og varer fremstillet efter kunde oplyste mål og designs, hæver vi betalingen ved igangsættelse af ordrens produktion

Levering og afsendelse udenfor Danmark:

Kontakt os på telefon +45 70707409

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen eller plombering på varer og/eller har taget varen i brug.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

WBK Trading A/S

CVR. nr. 35038140

Kobbelvænget 74, 1 sal,
Brønshøj 2700

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 

Købelovens mangelregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.bugarugs.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

WBK Trading A/S
CVR. nr. 35038140

Kobbelvænget 74 1 sal,
Brønshøj 2700

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt og dit ordre nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos WBK Trading A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.bugarugs.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos WBK Trading A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til WBK Trading A/S via e-mail info@bugarugs.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til tlf. 70 70 74 09.